06-43379633 info@dekleinezaak.nl

GOEDKOOP WEBSITE BOUWEN – DE KLEINE ZAAK

ALEXA Spas en Jacuzzi

Mooie spas en jacuzzi’s voor optimale ontspanning bij u thuis!

Website ALEXASPAS.NL  spas en jacuzzi limburg
Website INEZ Interiors

GOEDKOPE WEBSITE BOUWEN- DE KLEINE ZAAK

INEZ interieur styling

INEZ Interiors staat voor een eigenzinnige styling, die persoonlijkheid en karakter aan jouw woning geeft. 

GOEDKOOP WEBSITE BOUWEN – DE KLEINE ZAAK

IK-therapie

We bestaan als mens uit allerlei ‘delen’, die maken dat we de wereld om ons heen ervaren en hoe we ons gedragen. Werken met deze delen, ze leren kennen, begrijpen en leren ermee samen te werken is wat we in de therapie doen. Aldus Jenneke!

Website IKTHERAPIE voorpagina
Website Jan van Hulten Music

GOEDKOPE WEBSITE BOUWEN- DE KLEINE ZAAK

Jan van Hulten Music

Een Duits-talige website van een enthousiaste muziek-leraar / dirigent

GOEDKOOP WEBSITE BOUWEN – DE KLEINE ZAAK

Atelier Maashoek

Op een prachtige locatie, aan de oever van de Maas in het Kloosterdorp Steyl, ligt Atelier/Galerie Maashoek van Justin Wolters en Lenny Wolters.

Het atelier is geheel ingericht als werk- en expositieruimte. Er is een permanente expositie ingericht van de werken van Justin en Lenny.

De collectie bestaat uit figuratieve en abstracte schilderijen, tekeningen, collages en grafisch werk.

Website Atelier Maashoek

GOEDKOPE WEBSITE BOUWEN- DE KLEINE ZAAK

Industrieel & Zo

Industrieel & Zo staat voor authentieke, stoere, robuuste, oude, industriële, antieke, vintage meubels met een heel leven achter de rug. De nadruk ligt hierbij op het opnieuw gebruiken of hergebruiken van kwalitatief zeer sterke oude meubels. Meubels met een geweldig verhaal die zeker nog een tweede leven verdienen. In plaats van alles opnieuw te produceren, gebruik te maken van hetgeen al aanwezig is. Daar waar nodig herstelwerk en opknapwerk verrichten, maar vooral de ziel in het meubelstuk laten.

WEBSITE BOUWEN – DE KLEINE ZAAK

Factuur programma PERIFACT

Een handig Windows programma om je facturen mee te maken. Maak niet langer je facturen in Word of Excel! Dit handig factuur programma is super voor ieder ZZP-er en MKB-er. Geen beperkingen, alle functionaliteit aanwezig in iedere versie en onbeperkte opslag.

Website Gastronomie Smeets

GOEDKOPE WEBSITE BOUWEN- DE KLEINE ZAAK

Gastronomie Smeets

Smeets is in Merkelbeek al generaties verbonden aan de geneugtes des levens. Het is begonnen als een café annex timmer- en aannemersbedrijf, maar is de afgelopen decennia gegroeid tot een horeca onderneming met een vijftal peilers. Elk van de onderdelen wordt gekenmerkt door gastvrijheid in combinatie met “kwaliteit voor een dorpse prijs“. Deze slogan wordt door ons al meer dan 10 jaar met trots gehanteerd.

WEBSITE BOUW Project- DE KLEINE ZAAK

DEVINUS Coaching en spirituele reizen

Ben jij nog aan het overleven? Voel je dat je aan verandering toe bent? DEVINUS leert je krachtige technieken waarin jezelf de deuren opent naar inzichten. Je ruimt je onverwerkte emoties op en leert je innerlijke blokkades, pijnlijke overtuigingen en gedachten te helen en los te laten om zodoende voor jezelf de beste keuzes te maken. Van hieruit kom je in contact met al je mogelijkheden, talenten en je eigen kracht. Je kiest voor een leven in vrijheid, vrolijkheid, gezonde relaties en inspirerend werk.

PROJECT WEBSITE BOUW – DE KLEINE ZAAK

Daemen-Poelman advocaten

Uw advocatenbureau en mediator voor de meest uiteenlopende aandachtsgebieden. 

WEBSITE BOUWT PROJECT- DE KLEINE ZAAK

VERHIJDEN bruidsfotograaf

Mooie spontane foto’s door Verhijden fotografie, pers- en bruidsfotograaf in de regio Limburg.

PROJECT WEBSITE BOUW – DE KLEINE ZAAK

SIMONE BELLE COACHING

Sta jij op een punt in je leven dat je het verlangen hebt om jezelf te Zijn zonder alle invloeden van omgeving, werk, familie en vrienden?

WEBSITE BOUW- DE KLEINE ZAAK

FYSIOTHERAPIE BOKKEN

Een van de 1e generatie WordPress websites. Eenvoudig en toch modern. Anke Bokken is specialist in beweging!

WEBSITE BOUW- DE KLEINE ZAAK

MANDERS INTERIEURS HEERLEN

Stap binnen bij de vakmensen op het gebied van stoffering en woninginrichting. Wij begeleiden en adviseren u graag bij de inrichting van uw huis. Laat u inspireren en informeren over de nieuwste gordijnen, raambekleding, harde en zachte vloerbedekkingen. Wij leveren maatwerk met maar een ding in gedachte: dat u zich elke dag thuis voelt in uw eigen huis. 

GOEDKOPE WEBSITE- DE KLEINE ZAAK

DENMAR Dakbedekkingen

Eerst wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Marco Vissers, ik heb  meer dan 20 jaar ervaring met alle voorkomende werkzaamheden op en rond het dak.  Wij bieden het volgende graag voor u aan: Goed contact met de klant, correct werk en scherpe prijzen. In ons bedrijf staat persoonlijke benadering voorop. Wij leveren zorg op maat door met u mee te denken en voor iedere situatie een passende oplossing te vinden.. Wij hebben een grote vakkennis die wij intern helemaal up-to-date houden, zodat wij steeds op de hoogte blijven van nieuwe materialen en de verwerking hiervan.

WEBSITE BOUW- DE KLEINE ZAAK

CASA MAZARRON vakantiewoning

Bent u toe aan rust in een heerlijke omgeving? Boek dan eens een dit mooie huis in Spanje vlak bij de kust! Proef de mooie sfeer en warmte uit Spanje!

GOEDKOPE WEBSITE- DE KLEINE ZAAK

IMKERIJ De Blije Bij 

We willen de ondernemers in Zuid-Limburg ondersteunen door hun producten in ons assortiment op te nemen. Heeft u idee geef het even door. Dus ook voor streekproducten kunt u bij ons terecht.

Website SOLVACOM mediation en coaching

WEBSITE BOUW- DE KLEINE ZAAK

SOLVACOM mediation, coaching en training

Voor een MfN Register Mediator, gespecialiseerd in arbeidsmediation, die samen met partijen gericht is op duurzame oplossingen. Een mediator met zeer veel ervaring door de uitvoering van honderden succesvolle mediaton sinds 2004. Gedreven, met veel kennis en veel eigen werkervaring.

Zullen we starten met jouw website?

WE KUNNEN SNEL aan de slag

 

Contact